Reth Nesh

Zgjidhje perfekte për ju

Ne OfrojmëBëjmëNdërtojmë Zgjidhje

Ne synojmë të ofrojmë shërbime më të mira për Shpimin e puseve për ujë, shpimin e platformave mbi shtylla (Pilota), shpime gjeologjike dhe gjeomekanike dhe prodhimin e gypave të plastikës duke përmbushur të gjitha nevojat dhe kërkesat e të gjithë klientëve tanë

MISIONI YNË

Misioni ynë synon të përmbushë të gjitha nevojat e klientëve si dhe partnerëve të biznesit tanë. Ne shpresojmë të arrijmë të gjitha qëllimet e misionit tonë me drejtësinë, përvojën, pasionin, inovacionin dhe marrëdhëniet e forta me klientët.

VIZIONI YNË

Vizioni ynë është të përmirësojm dhe avancojm vazhdimisht shërbimet tona.
Ne vazhdimisht përpiqemi që të jemi të parët në rajon.

PSE NE

Sepse ne jemi një kompani entuziaste me staf miqësor të përqendruar në ofrimin e shërbimeve per klientët. Ne krenohemi duke ju ofruar shërbimin më të mirë.
0
+
Klient të kënaqur
0
Vite përvoj
0
Projekte të ndryshme
0
Bureau Veritas Certification

Who We Are

Komplast Group është themeluar në vitin 1985 nga Milaim Ibrahimi..

35 vjet përvoj shërbejmë me sukses në: Kosovë, Maqedoni dhe Mal të zi. Familja dhe ekipi ynë krenohen sepse i bëjmë klientët të buzëqeshin dhe të na falënderojnë kur projekti ka përfunduar dhe jemi me fat që kemi shumë klientë që tani janë miqtë tanë.

Gani Ibrahimi Hapjen e Bunarav Hapjen e Bunarave Hapjen e Bunarev Hapjen e Bunareve Hapja e Bunarav Hapja e Bunarave Hapja e Bunarev Hapja e Bunareve Hapja e Bunarit Hapjen e Bunarit Hapjen e Pusev Hapjen e Puseve Hapjen e Pusave Hapjen e Pusav Hapja e Pusev Hapja e Pusav Hapja e Puseve Hapja e Pusave Hapja e Pilotave Hapja e pilotav Hapja e pilotev Hapja e Mikropilotave Hapja e Mikropilotav Hapja e Mikropiloteve Hapja e Mikropilotev Hapjen e Pilotave Hapjen e Pilotav Hapjen e Pilotev Hapjen e Mikropilotave Hapjen e Mikropilotav Hapjen e Mikropiloteve Hapjen e Mikropilotev
Gani Ibrahimi Hapjen e Bunarav Hapjen e Bunarave Hapjen e Bunarev Hapjen e Bunareve Hapja e Bunarav Hapja e Bunarave Hapja e Bunarev Hapja e Bunareve Hapja e Bunarit Hapjen e Bunarit Hapjen e Pusev Hapjen e Puseve Hapjen e Pusave Hapjen e Pusav Hapja e Pusev Hapja e Pusav Hapja e Puseve Hapja e Pusave Hapja e Pilotave Hapja e pilotav Hapja e pilotev Hapja e Mikropilotave Hapja e Mikropilotav Hapja e Mikropiloteve Hapja e Mikropilotev Hapjen e Pilotave Hapjen e Pilotav Hapjen e Pilotev Hapjen e Mikropilotave Hapjen e Mikropilotav Hapjen e Mikropiloteve Hapjen e Mikropilotev
Gani Ibrahimi Hapjen e Bunarav Hapjen e Bunarave Hapjen e Bunarev Hapjen e Bunareve Hapja e Bunarav Hapja e Bunarave Hapja e Bunarev Hapja e Bunareve Hapja e Bunarit Hapjen e Bunarit Hapjen e Pusev Hapjen e Puseve Hapjen e Pusave Hapjen e Pusav Hapja e Pusev Hapja e Pusav Hapja e Puseve Hapja e Pusave Hapja e Pilotave Hapja e pilotav Hapja e pilotev Hapja e Mikropilotave Hapja e Mikropilotav Hapja e Mikropiloteve Hapja e Mikropilotev Hapjen e Pilotave Hapjen e Pilotav Hapjen e Pilotev Hapjen e Mikropilotave Hapjen e Mikropilotav Hapjen e Mikropiloteve Hapjen e Mikropilotev

Njohuni me Ekipin tonë

Punëtorët tanë janë pasuria jonë më e mirë.

Për të siguruar cilësinë e shërbimeve që ne ofrojmë, ne punësojmë vetëm profesionistë të kualifikuar. I gjithë stafi ynë është zgjedhur dhe punësuar me kujdes.

Rreth Klientëve Tanë

Komentet e dhëna nga klientët e kaluar dhe të tanishëm, në lidhje me përvojat e tyre të punës tonë.